Romanian English French German Hungarian

Produse

Materiale

Linkuri

Mobilier la comanda

Dacă doriti mobilier personalizat la comanda puteti apela cu incredere la consilierii nostri. Veti stabili o întâlnire cu unul din designerii noştri şi veţi discuta cerinţele proiectului dumneavoastra. Designerul se va deplasa la viitorul amplasament al mobilierului şi va măsura spaţiul respectiv. După 2-3 zile va vor contacta să va propună o variantă de mobilare.

Până acum nu va costă nimic, puteti oricând să renunţati la serviciile noastre. Dacă sunteti de acord cu proiectul veţi stabilii detaliat culorile şi materialele, accesorii suplimentare, daca doriti din gama largă oferită de noi.

La finalizare detalierii proiectului veti semna un contract cu compania nostră şi va trebui să achitaţi un avans. Din acest moment proiectul dumneavoastra va intra în fluxul de producţie.

Termenul mediu de finalizare al unui proiect este în medie de 3 săptămâni, în funcţie de încărcarea listei de aşteptare (acest termen poate fi mai mare în special în perioada sărbătorilor). La finalizarea proiectului veti fi anunţat pentru programarea detaliată a livrărilor şi montajului. Achitarea restului de plată se face la finalizarea montajului.

Executia

Compania noastră execută, pe bază de comandă, mobilier personalizat din PAL melaminat, MDF vopsit în combinaţie cu elemente de sticlă, accesorii de cea mai înaltă calitate autohtone şi din import.

Execuţia este asigurată de specialiştii noştri respectând proiectele realizate de designerii noştri.

Sistem livrare

Transport - Transportul produselor noastre este gratuit pe raza judetului nostru (depinzand de valoarea proiectului!). În cazul în care doriti transport în afara oraşului o puteţi face contra cost cu mijloacele noastre de transport. După achiziţionarea produselor vom stabili de comun acord ziua şi ora la care să se facă livrarea în funcţie de disponibilitatea d-voastră. Pe durata transportului produsele noastre sunt asigurate, aşa că nu aveti de ce să va faceţi griji.

Montaj - Montajul pieselor de mobilier este gratuit, iar echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora. Următoarele operaţiuni trebuie executate de către personal autorizat: branşamente la reţeaua de gaz natural sau lichefiat, branşamente la reţeaua de apă, branşamente la reţeaua electrică. În cazul chiuvetelor, cuptoarelor, plitelor şi hotelor încorporabile, ele vor fi montate, fără realizarea branşamentelor la reţeaua de apă, gaz sau electrică.

Conditii Client! - Este de datoria clientului să se asigure că la data şi ora stabilită, echipa de montaj va avea acces în cadrul spaţiului de destinaţie şi că acesta este pregătit pentru instalarea fără întârziere a mobilierului.

Preturi si conditii plata

După ce vetii stabili modelul final cu designerii nostri şi veţi discuta cerinţele proiectului dumneavoastra se va calcula preţul.

Condiţiile de plată se vor stabili ulterior conform contractului.

Subscribe to our full RSS feeds

Network with us on LinkedIn

Keep up to date on Twitter

Share our site on StumbleUpon